Activiteiten

Workshop Autisme en nu?

Heb je net te horen gekregen dat jouw kind autisme heeft?

Staat je wereld even op zijn kop?

Verlang je naar rust, begrip en meer harmony?

Als je net te horen hebt gekregen dat je kind autisme heeft, kan je wereld even op zijn kop staan. De vele vragen, de testen, het wachten en dan uiteindelijk de diagnose autisme. Veel regelen, goedbedoelde adviezen en niet te vergeten het onbegrip van anderen. Het kost je veel energie.

Weet je niet meer waar je goed aan doet en voel je je machteloos en onbegrepen? Kom dan naar onze 4 daagse workshop “Autisme en nu…?” waarin Monique Pijl en Annemieke den Breems je meenemen in een fijne beleving van het opvoeden van een kind met autisme zodat er thuis en in jezelf als ouder meer rust en harmony komt.

In deze workshop is er genoeg ruimte voor jouw verhaal, er is herkenning en zeker ook erkenning. Monique en Annemieke hebben geen oordeel en ontvangen jou met warmte en openheid.

Je gaat in 4 avonden op een leuke en creatieve manier jezelf en je kind eens even flink in het zonnetje zetten en leert ondertussen anders te kijken naar jouw kind met autisme.

Geen enkel kind met autisme is hetzelfde. Wat heeft jouw kind nodig en wat heb jij nodig om meer ontspannen te zijn? Wat is helpend en wat niet. Rust en regelmaat is belangrijk, maar hoe pas je dat toe binnen jouw gezin?

Onder het genot van koffie, thee en wat lekkers worden jullie vragen beantwoord en zal je met meer rust en positiviteit weer naar huis gaan.

Tussen de avonden door zijn Monique en Annemieke bereikbaar voor vragen ter ondersteuning.

Wanneer: 4,11,25, oktober, 1 november 2021.

tijd: 19.00-21.30

locatie: Mo’s kindercoaching

Jouw investering: 399,-

Lijkt jou dit mooi om bij te wonen? Geef je dan snel op via contact@mo-kindercoaching.nl