Vrouwen in Balans

Ben jij op zoek naar balans in jou leven?โš–๏ธ

Ben jij de moeder die alle ballen in de lucht probeert te houden?๐Ÿคน

Ben jij de moeder wat constant schakelt tussen allerlei rollen, zoals echtgenoot,vriendin,taxi voor de Kids, de moeder die nog snel even dat cadeautje regelt, op school helpt, altijd extra invalt op je werk enz

En ben jij de moeder die daar wel een beetje klaar mee is ,en snakt naar me-time en rust? ๐Ÿฅบ

DAN ZOEK IK JOUโ€ผ๏ธ

Ja jij, juist jij omdat ik weet hoe belangrijk het is om wel die me-time en rust in te kunnen plannen!๐Ÿ™
Omdat ik snap dat je echt wel meer balans in je leven wil ,maar je weet gewoon niet hoe.๐Ÿ™‰

Hoe je dat kan wel in kan zetten, leer je in mijn 4 weekse cursus.๐Ÿ˜€
4 vrouwen, 4 weken, 4 thema’s waarin jij en jouw situatie centraal staan en jij aan het eind van de cursus, weet hoe je de balans terug kan pakken, wat voor jou en jou gezin werkt, hoe je meer me-time kan pakken en er weer rust komt!

Deze cursus biedt ik opnieuw aan in 2023, houd daarom deze pagina in de gaten voor de juiste data!