Widget home

Welkom en wat leuk dat u een kijkje op mijn website komt nemen!

Als kindercoach vind ik het belangrijk dat ieder kind gezien  en gehoord mag worden.  Elk kind ontwikkelt zich op zijn of haar eigen tempo!

Met het oprichten van mijn eigen kindercoach-praktijk kan ik kinderen en hun ouders laten zien hoe ze een probleem kunnen omzetten naar een setting waarin ze zich beiden veilig voelen en weer terugkomen bij wat hun wens is.

Kinderen zijn puur. En van die puurheid word ik weer enthousiast! Niets is mooier dan samen te kijken naar hoe we de kracht in jezelf weer terug kunnen vinden.  Want die kracht, die zit in je zelf, en ik geef je handvatten deze weer te vinden of opnieuw in te zetten.

De naam Mo is kort en krachtig en komt van mijn eigen naam; Monique. Ook heeft Mo te maken met mijn handpop die ik kan inzetten in een traject. Mo is eigenlijk een eigenwijs mannetje vol humor, die je kan helpen met je problemen of zorgen.

En zo wil ik ook met jullie een traject in. Kijkend naar wat het kind wil en kan, maar ook met een vleugje humor tussendoor.

Zit uw kind al een tijdje niet lekker in zijn vel,  is er veel strijd? Of blijft hij/zij maar druk, en kan het niet tot rust komen? Zijn er problemen in het ochtend/avond ritueel?  Loopt uw kind vast op school? Is uw kind erg onzeker, wordt het gepest? Heeft uw kind te maken met een scheiding?  Dit zijn zomaar wat voorbeelden waar je als ouder tegenaan kunt lopen!  Herken je hier wat in, lees dan snel verder of neem contact met mij op.

BewarenBewaren

BewarenBewaren