Kinder en Ouder coaching

Kinder en Ouder coaching

 

Als eerste, wat fijn dat je de tijd neemt om mijn website te bekijken.

Het is niet voor niets dat ik jou hier tref.

Mo’s kindercoaching gaat verder dan alleen kinderen coachen.

Ik ben er ook voor jou als moeder. De moeder die alle ballen in de lucht houdt, maar daarbij zichzelf vergeet. De moeder die verlangt naar rust, die soms niet meer weet wat hoe ze het moet doen. De moeder die moe is, wel een hele winterslaap zou willen houden.

Stel je eens voor dat je weer de moeder bent die het allemaal weer overziet. De moeder die zich niet meer hoeft voort te slepen maar met energie de dag begint.  Dat jij weer weet waar je gelukkig van wordt en waar je staat.

Hoe fijn is dat?

Natuurlijk zijn de kinderen ook welkom in mijn praktijk.  Het kind dat al lange tijd niet lekker in zijn vel zit, het kind dat moeite heeft een plekje te vinden in de maatschappij. Het kind wat heel gevoelig is en waarbij zijn hoofd niet leeg te krijgen is.  Of het kind wat telkens maar opziet tegen iets nieuws en je weet niet goed hoe je hem/haar daarin moet begeleiden.  Of het kind met autisme die mag leren omgaan met emoties.

Kortom allemaal onderwerpen die ook in mijn leven als een rode draad zijn verweven. Ik weet hoe het voelt als je niet gezien of gehoord word. Ik weet hoe lastig het kan zijn als je hoofd maar vol blijft zitten en je niet tot rust komt. Ik weet hoe lastig het is die balans te vinden als moeder zijnde . Ik weet hoe het is om een kind met autisme op te voeden.

Daarom ben ik er voor jou. Met mijn eigen ervaring en kennis kan ik je op weg helpen. Ik gun jou het leven dat jij voor ogen hebt!

Hoe tof is dat?