Ouder coaching

De tijd leert dat niet alleen het kind een probleem ervaart, maar vaak ook jij als ouder.

En dat het dan heel fijn is om eens zonder kind hier je verhaal kwijt te kunnen en tegelijkertijd te werken aan de dingen die jouw zo dwars zitten.

ik kan je helpen:

Als jij de ouder bent die heldhaftig probeert alle ballen in de lucht te houden, maar elke avond uitgeput op die bank neer ploft en je wel merkt dat het zo niet langer door kan gaan.

Als jij de ouder bent die op het werk geen nee durft te zeggen en maar weer op komt draven. je daarvoor alles aan de kant zet terwijl het eigenlijk niet kan.

Als jij de ouder bent die heel gevoelig is en niet weet hoe om te gaan met alle prikkels.

Als jij de ouder bent die alles perfect wil doen, maar constant tegen jezelf aan loopt.

Wat als je dan nu leert dat je niet alles perfect hoeft te doen, dat je hulp mag vragen, dat je weer de gezellige moeder bent die je wilt zijn?

Ik ga daar samen met jou naar op zoek, toegepast op jouw gezinsleven/situatie.

En hoe fijn is het dan als jij uiteindelijk weer met een grote glimlach de deur uitloopt en weet wat je kan doen als het even tegenzit!

Neem contact met mij op en dan bespreek ik met je hoe we dit in gang kunnen zetten. Ik luister zonder oordeel , jij bepaald.

Ook hier geld weer, ieder mens is uniek, en de hoeveelheid sessies zullen afhangen van iedere unieke situatie. ik stem mij af op jouw behoeftes en samen gaan we daarmee aan de slag.