Aanbod

Find your own Magic

Heeft u een kind dat veel moeite heeft met het verwerken van prikkels?

Wordt het onrustig of juist stil omdat hij/zij nog niet weet wat hij moet met al die gevoelens?

Wilt u als ouder dat uw kind met al deze gevoelens, ervaart dat hij/zij er controle over heeft en er mee om kan gaan?

Dan is het “Find your own Magic” traject op jullie lijf geschreven!

Voor de mooie prijs van 499,- loop ik 3 maanden met jullie mee. Een (gratis) kennismakingsgesprek, een intake gesprek , 6 sessies van 60 minuten 1 op 1 met uw kind en gedurende het traject ben ik via what’s app beschikbaar om de vooruitgang te volgen.
We gaan op zoek naar goede tools om te kunnen omgaan met deze gevoelens, emoties en prikkels passend bij de behoefte van uw kind!

Bonus: bij deze unieke aanbieding vind er gedurende het traject een extra Ouder-coaching gesprek plaats! We kijken samen naar hoe u het als ouder beleeft en ook geef ik tips en trucs voor in het gezinsleven.Nobody is Perfect

Heeft u een kind dat zichzelf tekort doet? Het kind dat alles perfect wil doen? Heeft uw kind moeite met presteren onder druk? Grote kans dat uw kind last heeft van faalangst.

Wilt u als ouder dat uw kind leert om voor zichzelf op te komen?

Dat uw kind leert dat hij/zij goed genoeg is?

Dan is het “Nobody is Perfect” traject op jullie lijf geschreven!

Voor de mooie prijs van 499,- loop ik 3 maanden met jullie mee. Een (gratis) kennismakingsgesprek, intakegesprek, 6 sessies van 60 minuten 1 op 1 met uw kind, eindgesprek en gedurende het hele traject de beschikbaarheid van mij via what’s app, zal jullie weer terug brengen bij ontspanning en rust binnen het gezin.