Recensies

‘Monique (“Mo”) heeft een zeer open en warme persoonlijkheid, één waarbij ieder kind zich snel op zijn gemak zal voelen. En dat is belangrijk want dan durft een kind veel van zichzelf te laten zien en horen. We wisten van te voren, in het geval van mijn kind, dat we voor een behoorlijke uitdaging stonden. Daar hebben we vanaf het begin open en eerlijk over gepraat. Samen met Mo hebben we toch stapjes vooruit kunnen maken, en daar zijn we dankbaar voor!’

Johan

Anoniem

Ik heb al een aantal coaching sessies bij Monique gevolgd. En NEE ze is niet alleen kindercoach!

Monique maakte speciaal een passend programma voor mij! Ik vind haar een hele positieve, fijne & professionele coach, die weet wat ze doet… en de juiste vragen stelt.

Ze laat je nadenken en stelt je op je gemak.. Bij elke sessie kom je steeds een stapje verder, en dichterbij je doel!!! Ik voel me elke keer weer een stapje dichterbij mezelf komen. Je krijgt weer controle over je eigen leven, en pakt alles aan wat aan gepakt moet worden.

Je krijgt controle over je gevoel, en leert luisteren naar dat gevoel. Ook krijg je opdrachten mee waar je thuis dan weer mee verder kan. En geloof me die werken echt goed! Tussendoor staat Monique ook voor je klaar! Een betere coach kan ik mij niet wensen!!! Ik ben heel erg tevreden! “Monique blijf alsjeblieft hier mee doorgaan!!!”

En voor wie dit leest en misschien twijfelt…..Niet doen!!!! Niet twijfelen GA ERVOOR ZET DIE STAP! HET IS DE BELANGRIJKSTE STAP DIE JE KUNT NEMEN VOOR JEZELF!!!!!!

Anoniem

Lieve Monique,

Wat ben ik blij met jou!

Ik heb zoveel aan onze gesprekken, ik heb geleerd om te ontspannen en om te weten dat ik niet alle ballen omhoog hoeft te houden en dat het goed is om tijd voor jezelf te nemen.

Ik voel me zoveel beter en meer zelfverzekerd en ben je hiervoor heel erg dankbaar.

Ga zo door met je fantastische werk!

Liefs anoniem

Anoniem

Monique, jij bent een coach met een enorm warm hart.

Je bent puur jezelf, warm, openhartig, eerlijk.

Jij gaat samen met jouw cliënten en hun ouders hun leven zoveel mooier maken!