Werkwijze

Kennismaking:

Op het moment dat u contact met mij opneemt, maken we een afspraak om even 30 minuten bij elkaar te komen.  In dit half uur kunt u laten weten waar u mee zit, en kan ik alvast wat adviezen geven. Deze 30 minuten zijn gratis.  Aan het eind geef ik aan wat de mogelijkheden voor mij zijn rondom de coaching en kunnen we evt. verdere afspraken  in plannen.

Intake gesprek:

Als blijkt dat na onze gratis kennismaking  de klik er is en we een samenwerking aan willen gaan verzend ik u een vragenlijst.  Deze zal ik als leidraad gebruiken bij het intake gesprek.

De intake zal plaatsvinden hier in de praktijk . Daar gaan we, aan de hand van het formulier, kijken naar waar u of uw kind tegenaan loopt en het probleem in kaart brengen.

Dit gesprek zal ongeveer 1.5 uur duren.

Coaching sessie(s):

Na het intake gesprek waarin we samen de doelen hebben bepaald gaan we de coach sessies in plannen. In het begin elke week, en na een aantal weken zal ik in overleg de tussentijd wat langer in plannen zodat het geleerde ook in de praktijk toegepast kan worden. De  coach sessies duren 1 uur.

Afronding:

Zodra ik merk dat de coaching effect gaat hebben, ga ik overleggen wanneer we het kunnen afronden. Omdat ieder kind/volwassenen anders is zal het aantal sessies per persoon verschillen.